⚠️TIJDELIJKE ACTIE!      50% korting op het Online Coaching FittR Basic Plan 24. Wees er snel bij! 🚀

Hours
Minutes
Seconds

Personal training

Kracht & conditie | Kickboxen

”The world is your training-ground, so why aren’t you training?”

Kracht & conditie

Samen met een Personal Trainer naar een specifiek doel toewerken? Samen gezonde gewoontes opbouwen die ook blijvend zijn? Meld je dan aan voor een traject bij FittR!
Wat kun jij van ons verwachten?

Bij FittR train je 1 op 1, samen met partner of vrienden onder begeleiding van een gecertificeerde Personal Trainer. Samen met je trainer werk je 1 uur lang op een efficiënte manier aan je spierontwikkeling, kracht en conditie. De training vindt plaats op FittR’s eigen locatie waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen allemaal van top kwaliteit.
Tijdens dit uur wordt er hard getraind maar is er ook ruimte voor het delen van kennis, coaching maar vooral gezelligheid! Persoonlijke aandacht en het bieden van een vertrouwde omgeving staan bij ons centraal!

Kickboxing

De workout die zowel mentaal als fysiek uitdagend is! Tijdens een uur kickboksen werk je aan je conditie, coördinatie, explosiviteit en kracht. Daarnaast boost het ook nog eens je zelfvertrouwen en weerbaarheid!

De training start met een uitgebreide warming-up waarbij we aandacht besteden aan techniek en mobiliteit daarna ga jij met je trainer aan de slag op de pads waarbij je naast fysiek ook mentaal uitgedaagd wordt. Op deze manier kun jij al je energie kwijt, lekker ontstressen en even met niks anders bezig zijn! Uiteraard kun je deze workout ook samen met je partner of vrienden doen.

”When life gets though, put on the gloves”

”Some people wish it to happen, bootcamps make it happen”

Bootcamps

1 op 1  of samen met je partner werken aan je conditie, afvallen of spiermassa opbouwen met een Personal trainer? Maar liever niet in een sportschool?
Geen enkel probleem, FittR biedt Personal Training aan op locatie!

Of het nu in de huiskamer, garage, of tuin is, FittR zorgt voor een persoonlijke, efficiënte en effectieve training.

Bring those results!
Neem contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Plan je training bij FItRR!

Vul ons contactformulier in en we kiezen samen een datum en tijd waarop we kennismaken en je voorstellen aan je nieuwe trainingsprogramma.

Begin vandaag nog met je persoonlijke training bij Fittr!

Plan nu je eerste afspraak

Direct zelf
aan de slag?